Solarium

Det nya sättet att solaSOLA MED DEN SENASTE UV-HYBRIDTEKNIKEN SOM ÄVEN GER D-VITAMIN OCH COLLAGENSTIMULERING


Solarier och solarielysrör har utvecklats, nu finns det rör som inte bara är aktiva inom UVA och UVB området för den bruna färgen och D-vitamin produktionen.
Den senaste tekniken har gjort att lysrören nu är verksamma inom ett bredare spektrum där man även via det röda ljuset (våglängderna) får en stimulering av hudens naturliga
collagen produktion.

NYA SÄTTET ATT SOLA, SENASTE

UV-HYBRIDTEKNIKEN


- Ger en vacker, djup gyllenbrun långvarig färg med en mjukare solningsprocess

- Stimulerar naturligt kroppens collagen och elastin produktion, för en fastare, mer elastisk och lenare föryngrad hy med bättre lyster

- Reducerar finare rynkor, ärrbildningar och missfärgningar vid regelbunden solning

- Stimulerar hudens egen återfuktning

- Mer likt solen, våglängder mellan 280-800 nanometer

- Positiv effekt på acne

- Bättre syreförsörjning till huden

- Ökad blodcirkulation och metabolism

- Mjuk uppfriskande "hudkänsla" efter solning

- Det röda ljuset, våglängderna, stimulerar collagenproduktionen i huden

"- Heat Up" effekt, kickar igång kroppens endorfiner samt mjukar upp musklerna

- Aktivt inom våglängdsområdet 295-315 nanometer, där D-vitamin produceras

Vi rekommenderar att man solar ca 15 minuter 1 -2 ggr per vecka för ett perfekt resultat.
Kortare stunder de första solningarna, följ dock alltid solariets hudtyptabell.
Ju mer regelbundet man solar desto bättre anti-age-effekt samt en finare färg.

FRAMTIDENS SOLNING ÄR HÄR, DET NYA SÄTTET ATT SOLA, DÄR DEN SENASTE UV- HYBRIDTEKNIKEN GER ETT PERFEKT GYLLENBRUNT RESULTAT SAMTIDIGT SOM DU VÅRDAR OCH FÖRYNGRAR HUDEN.

Ljuset bygger nämligen upp pigmentet och den fina färgen samtidigt som D-vitamin och den naturliga collagen- produktionen stimuleras.
Med de nya revolutionerande solarierören kan man kombinera en vacker solbrun färg med en riktig anti age-boost för din hud!
"DC beauty-konceptet" innefattar våglängder mellan 280 och 800 nanometer, vilket är ett mycket bredare spektra än i vanliga solarierör samt betydligt mer likt solen
än vanliga rör. Vissa av dessa våglängder används i dag på hud & laserkliniker av hudterapeuter där man arbetar med såväl laser som IPL (Intensive Pulsing Light) i
hudföryngrande syfte.
Konceptet är speciellt utvecklat för att ge både en mycket bra bruningseffekt, och stimulera D- vitaminproduktionen, samtidigt som det röda ljuset bl.a. ger en hudvårdande collagenbehandling.
Det är bland annat det synliga, röda ljuset som har en anti age-effekt på huden. Inte ljuset som sådant utan snarare den våglängd som innefattar synligt rött ljus.
Enkelt förklarat stimulerar det hudens egen collagen och elastinproduktion i det hudlager som kallas dermis.
Collagenet gör bindväven i huden hållfast medan elastinet gör den slät stram och elastisk. Effekten av behandling med dessa våglängder har även visats genom ett flertal olika
nternationella studier. Med ökad ålder (egentligen redan från dryga 20 år) minskar hudens förmåga att producera collagen och elestin vilket gör att den successivt förlorar sin fasthet och elastisitet..
Med" DC beauty konceptet" kickas hudens produktion av dessa hudvårdande ämnen igång samtidigt som man får en fin solbrun färg och D-vitamin från UV-ljuset.
Man solar i solariet med "DC beauty-konceptet" på samma sätt som i vanliga solarier, men får både collagenstimulering och D-vitaminproduktion på köpet.

Det röda ljuset stimulerar kroppens naturliga collagen produktion i de djupare hudlagret, Dermis (läderhuden), som är den mellersta av hudens tre hudskikt.
Det är en bindväv som är rik på både collagen, som gör väven hållfast, och elastin som gör huden slät, stram och elastisk.
När man åldras ( egentligen redan från dryga 20 år.) minskar och förtörs de elastiska fibrerna vilket kan leda till att huden ser rynkig ut.
Dermis är även rik på blodkärl som för bort avfallsämnen och tillsätter syre. Med "DC beauty-konceptets" bredare våglängdsområde som når de djupare hudlagren så stimuleras collagen- produktionen samt ämnesomsättningen och blodcirkulationen ökar.

För att sola

Ladda ner Solappen.se på Appstore eller Playbutik.

Registrera dig och ladda på saldo.

Solariet startar via appen.