Om mig


Ida  GullbrandssonBalans i livet är mitt motto.

Som två barns mamma så vet jag att dygnet skulle behöva ha 48h för att hinna med allt som man vill göra. Men jag vet ändå att får man rätt verktyg & stöd i livet så kan man åstadkomma mer än vad man tror.

Jag har varit aktiv inom ridningen hela livet och hästarna har en stor plats i mitt liv.  Men efter mitt sista barn började jag styrketräna och år 2011 fick hästarna konkurrens av gymmet. Min första tävling gjorde jag inom styrkelyft år 2014, International Grand Prix och Scandinavia Championship i bänkpress. År 2016 gjorde jag min andra tävling men denna gången tävlingsdebut inom Athletic Fitness på Tyngre Classic. Året efter 2017 gjorde jag min första tävling i Body Fitness även där på Tyngre Classic. För att sedan år 2018 ställa mig på scenen i Body Fitness på SM. Ställde även upp på chins SM 2023 och blev 3:a.


I grunden är jag utbildad undersköterska och har 20 års erfarenhet inom vård och omsorg. Men har alltid brunnit för hälsa och jag vidareutbildade mig till LPG terapeut samt Lic. personlig tränare, mammatränare, kostrådgivare och Diplomerad Idrottsmassör. Studerar även nu till certifierad coach och kommer i framtiden väva in denna del i mitt företag. 

Sen 2018 driver jag min verksamhet GB Fitness & Wellness i norra Bohuslän som ligger vid den vackra kusten mellan Uddevalla och Strömstad.

Som klient/kund hos mig så får du mitt fulla engagemang och stöd i att tillsammans skapa hållbara mål och fokusera på det som är viktigt för just dig.

Ser fram emot att ses !