Massage behandlingar

Manuell Lymfmassage


Lymfmassagen startar cirkulationen i kroppen så att slaggprodukter, toxiner och överflödig vätska effektivt kan transporteras ut ur kroppen. Massagen löser även upp blockeringar och fibroser.


Massagen är en manuell lymfdränering. Med tryckväxlande rörelser i lymfflödets riktning behandlas hud och bindväv. En mjuk, avslappnande och behaglig massage. För en del problemområden används även silikonkoppor samt värme i form av IR-madrass.

Djupandning hjälper lymfvätskan att röra sig och ökar flödet i lymfsystemet. Du kommer att instrueras i andning och egenmassage som hjälper lymfflödet ytterligare mellan regelbundna behandlingar. Efter behandlingen upplever många en lätthet i kroppen och kissar mer det närmaste dygnet efteråt.

En annan trevlig effekt vid regelbundna behandlingar och egenvård är att då överflödig vätska minskar så minskas ju även kroppens omfång. Det är viktigt att du hjälper kroppens rening genom att öka ditt vätskeintag både före och efter behandling. Massage-Motion-Kost-Kompression-Avkoppling!


90 min   1199 kr

60 min   850 kr