Massage behandlingar

Klassisk Massage 


Klassisk massage bearbetar mjukdelsvävnader (bindväv,hud,muskler) , massagen kan vara förebyggande eller användas för att behandla uppkomna skador & begränsningar i rörligheten. Mjukar upp trött, spänd och värkande muskulatur samt ökar blodcirkulationen i kroppen och förbättrar cellförnyelsen i huden.


60 min   550 kr

45 min   450 kr

30 min   350 k


Avslappnings Massage


Lugn och mjuk massage. Alla grepp utförs med ett lätt tryck och med långsamma rörelser till lugn och behaglig bakgrundsmusik. En massage för dig som känner dig stressad och har mycket spänningar i kroppen. Massagen utsöndrar kroppens " lugn & ro " hormon, vilket hjälper dig att slappna av och ger dig återhämtning.


80 min   649 kr

50 min   549 kr

25 min   349 kr


Gua Sha


Jag använder olika "Gua Sha"-verktyg som oftast är tillverkade av sten - platta stenar. Dessa stryker jag över huden och det ökar blodcirkulationen utifrån och in - från hud till muskler. Detta löser upp slaggprodukter i fascian / bindväven som orsakar smärta och stelhet.

Vid behandlingen sker en bristning i underhudskappillärerna och en rodnad uppstår. På Kinesiska betyder Gua skrapa eller skapa friktion på ytan och Sha beskriver den röda-rosa märkerna som uppträder på det behandlade imrådet.

OBS! Gua Sha skall undvikas om du har hjärtproblem, högt blodtryck, är diabetiker, strokepatient, gravid, lider av åderbråck, är sjuk i cancer, blödarsjuka, psoriasis, äter blodförtunnande medel eller har feber.


Gua Sha - MB gua sha technique® - 45 / 60 / 75 min - 750 kr / 850 kr / 950 kr
*** Min mest effektivaste behandling! ***
I denna behandling använder jag mig endast av MB gua sha technique® . MB gua sha technique® är en gua sha behandling som med hjälp av ett verktyg utförs på hud och muskler med sämre cirkulation som i sin tur orsakar smärta eller stelhet. Ofta sker denna skrapning längs kroppens meridianer eller på kroppens akupunkturpunkter som står i direkt förbindelse med kroppens organ på insidan av kroppen.

Fördelarna med MB gua sha technique® är många: cirkulerar stagnerat blod, ökar cirkulationen till huden och musklerna, löser upp kroppens giftiga avfallsprodukter (slaggprodukter i vävnaden som orsakar smärta), leder nytt blod till den stagnerade vävnaden. Vid MB gua sha technique® -behandling sker en bristning i de slaggfyllda underhudskapillärerna och en rodnad uppstår när slagget lägger sig under huden. Rodnaden kan variera i färg beroende på hur dålig cirkulationen är i det området och hur länge stagnationen suttit och byggs på. För att göra behandlingen ännu mer effektivare så använder jag även koppning i denna behandling. Kroppen går sedan in med friskt blod och startar en läkningsprocess och symptomen minskar eller försvinner. I vissa fall använder vi även glaskoppor för att göra det än mer effektivt - allt hänger på vad som är bäst för dig och de problem du vill åtgärda.

Detta är en tuffare behandling än den Gua Shan som blandas med klassisk massage och en mer effektivare behandling om man verkligen vill åstakomma en förändring. Det är en mer riktad behandling där det ofta är en bra idé att planera in 3-5 behandlingar för att få ultimat resultat.
I den längre behandlingen (75 min) avslutar vi det hela med en avslappnande och skön Gua Sha i ansiktet som ger dig extra glow.


Gua Sha (Helkropp) - 60 min 850 kr
Här blandas klassisk massage med GuaSha, vilket blir en oerhört effektiv behandling. Denna behandling är mildare än den som beskrivs ovan mycket beroende på att det används andra verktyg och blandas med svensk klassisk massage.
Områden som behandlas är ben, lår och hela ryggen och om så önskas även armar.

Gua Sha (Rygg) - 30 min 550 kr
Under behandlingen blandas klassisk massage med Gua Sha - men fokus är på Gua Sha. Denna behandling är mildare än den som beskrivs ovan mycket beroende på att det används andra verktyg och blandas med svensk klassisk massage.


Manuell Lymfmassage


Lymfmassagen startar cirkulationen i kroppen så att slaggprodukter, toxiner och överflödig vätska effektivt kan transporteras ut ur kroppen. Massagen löser även upp blockeringar och fibroser.


Massagen är en manuell lymfdränering. Med tryckväxlande rörelser i lymfflödets riktning behandlas hud och bindväv. En mjuk, avslappnande och behaglig massage. För en del problemområden används även silikonkoppor samt värme i form av IR-madrass.

Djupandning hjälper lymfvätskan att röra sig och ökar flödet i lymfsystemet. Du kommer att instrueras i andning och egenmassage som hjälper lymfflödet ytterligare mellan regelbundna behandlingar. Efter behandlingen upplever många en lätthet i kroppen och kissar mer det närmaste dygnet efteråt.

En annan trevlig effekt vid regelbundna behandlingar och egenvård är att då överflödig vätska minskar så minskas ju även kroppens omfång. Det är viktigt att du hjälper kroppens rening genom att öka ditt vätskeintag både före och efter behandling. Massage-Motion-Kost-Kompression-Avkoppling!


90 min   1199 kr

60 min   850 kr


Polynesisk Lymfmassage


Den här mjuka sköna massagen härstammar från Polynesien. Den har visat sig vara den effektivaste för behandling av svullna ben, armar och kroppar, dvs lymfdränagemassage. Det är också den bästa massage för personer med fibromyalgi, så kallad fibromassage och för massage av gravida.
Eftersom massagen har sitt ursprung i Polynesien kallas den även för polynesisk massage.
Massagen görs med långa strykningar i akupunkturflödets riktning.

45 min   649 kr