Om mig

Ida Gullbrandsson


Balans i livet är mitt motto. Som två barns mamma så vet jag att dygnet skulle behöva ha 48 h  för att hinna med allt som man vill göra. Men jag vet ändå att får man rätt verktyg & stöd i livet så kan man åstadkomma mer än vad man tror.  

Jag har varit aktiv inom träning sedan år 2011. Min första tävling gjorde jag inom styrkelyft år 2014, International Grand Prix och Scandinavia Championship i bänkpress. År 2016 gjorde jag min andra tävling men denna gången tävlingsdebut inom Athletic Fitness på Tyngre Classic. Året efter 2017 gjorde jag min första tävling i Body Fitness även där på Tyngre Classic. För att sedan år 2018 ställa mig på scenen i Body Fitness på SM. 

Jag är utbildad undersköterska , LPG terapeut samt Lic. personlig tränare, mammatränare, kostrådgivare och Diplomerad Idrottsmassör. I norra Bohuslän driver jag min verksamhet Gullbrandssons Beauty & Fitness som ligger vid den vackra kusten mellan Uddevalla och Strömstad. 

 Som klient/kund hos mig så får du mitt fulla engagemang och stöd i att tillsammans skapa hållbara mål och fokusera på det som är viktigt för just dig. 

Välkommen!